Waarom zijn er zulke grote prijsverschillen voor gymnastiekmatten?

Ik doe altijd een heleboel verschillende dingen, dus soms koop ik goedkope matten of vind ik goedkope matten die te goed zijn. Ik probeer altijd om mijn prijzen redelijk te houden. Maar ik doe niet hetzelfde voor andere dingen die ik koop, want het is een ander bedrijf, zoals het maken van kleding. Er zijn verschillende prijspunten voor kleding, of verschillende prijzen voor schoenen. En ik zorg er altijd voor dat al mijn prijzen redelijk zijn, anders zou ik mijn eigen dingen verkopen.

Dus laten we beginnen met de basis: Waar staat de "d"? Waar staan de 's'? Vaak staat de d voor "dunderwijde" (d.w.z. goedkoop), en de s staat voor "stijn" (d. Bekijk het rapport Hor Openslaand Raam experience report. w.z. duur). Als gevolg hiervan kan het beter zijn dan gymnastiekmat vergelijk. U ziet bijvoorbeeld de "d" op de prijslijsten voor alle schoenen. Het woord "stij" betekent goedkoop, toch? Nou, het is goedkoop omdat de kwaliteit slecht is. Hetzelfde woord kan ook worden toegepast op de prijslijst voor een paar andere items die ik eerder noemde: De prijslijst voor de "d" staat voor "dukkap" (dwz goedkoop gemaakt) en "kneep" (dwz goedkoop, maar fatsoenlijk). Nu, als je bereid bent te betalen, vindt u misschien een mooi stuk schuim, of een goedkope tas, of een nog goedkopere tas gemaakt van hetzelfde materiaal als de sportschool matten die u wilt kopen. Maar de kwaliteit zal waarschijnlijk heel slecht, omdat de meeste sportscholen zijn nog steeds met behulp van oude stijl, goedkoop gemaakt sportscholen. Als u een nieuwe gymmat wilt krijgen, zult u waarschijnlijk naar een "vertrouwde" gymnastiek moeten gaan en vragen om een nieuwe te lenen (die u ook een weinig geld kan maken). Of je zou willen om er een te kopen, en de prijs zal vrij hoog zijn voor een zeer goede kwaliteit een, die zou een beetje te hoog voor de prijs van een sportschool mat. De "d" staan voor de Nederlandse sportschool matten is niet de meest voorkomende, en dat is de belangrijkste reden waarom de prijs van "d" sportscholen (die heel gebruikelijk zijn) is zo hoog.