Over Sam

Mijn motto is simpel: ik zal er altijd zijn om uw vragen te beantwoorden en u te steunen. Als u een vraag of een suggestie voor mij, laat het me weten. U mij altijd e-mailen op [email protected]. Mijn e-mailadres is [email protected] Als je wilt worden bijgewerkt met nieuwe blogposts, abonneer je dan op mijn blog via RSS.

In deze post, zou ik willen delen een aantal tips over hoe de mat te gebruiken in gymnastiek, met name de turner matten en die gemaakt voor gymnasten. Houd er rekening mee dat mijn gymnastiekmatten niet de beste matten zijn om te gebruiken met uw studenten. De belangrijkste reden is dat mijn studenten vaak de mat gebruiken om hun handen neer te leggen. In sommige gevallen moet je de mat rollen, of snijden. De matten hebben ook de neiging om te rollen en een geluid te maken, vooral op de vloer of matten.

Ik heb veel ervaring omdat ik al meer dan 5 jaar als turnster in een sportschool werk. Het is een geweldige baan, want ik hou ervan om nieuwe vrienden te maken en nieuwe vaardigheden te leren, zoals balanceren, balans in ruimte en balans in een gymnastieksport. Ik heb veel vrienden in de sport en ze hebben allemaal geweldige suggesties. Ik hoop dat mijn blog me zal helpen vrienden te maken en me helpen om nieuwe dingen te leren. Ik wil altijd graag geïnspireerd worden, dus als je geïnspireerd bent laat dan een reactie achter, zodat ik iets kan leren. Ik hou altijd van de manier waarop de mensen om me heen hebben een glimlach en een blik op hun gezicht.

In de blog:

Ik praat over mijn persoonlijke training, mijn trainingsroutines en de routines die ik al jaren doe en het is een heel goed idee om je eigen trainingsroutines te delen.