Hoe te testen

In eerste instantie was ik op zoek naar een hoogwaardig rubber dat bestand is tegen het zware gebruik en de strenge omstandigheden van de sport en sportschool. Mijn doel was om een mat te vinden die goed zou houden onder de hoge impact en repetitief gebruik dat gymnastiek matten moeten verdragen. Het rubber dat ik kon vinden was het merk, L-3, dat al een lange tijd bestaat en een breed scala aan gymnastiekmatten beschikbaar heeft. Naast de matten is een geweldig alternatief voor high-end sportscholen, L-3 heeft ook een aantal goede waarde voor de prijs. Hier is een snel overzicht van elk van de matten die ik koos:

Ik begon met het krijgen van twee matten te vergelijken side-by-side. De eerste was een L-3 "Triton" mat. Deze mat is eigenlijk twee verschillende rubbermatten die ik gekocht van verschillende locaties (en op verschillende tijdstippen) en op de top van elkaar. Elk van hen is een beetje anders, maar de algehele vorm en het gevoel van deze matten is precies hetzelfde als de hierboven.

Te vaak vergeten mensen dit. Er is een groot probleem met de manier waarop onze producten worden verkocht en gebruikt in de gymnastiek wereld. Ik ben hier om je erover te vertellen, want het doet er toe.

Een paar jaar geleden was ik op zoek naar nieuwe gymnastiek matten. Ik had het kopen van een bron, dus mijn eerste prioriteit was het vinden van een goede. Ik zocht en keek en zocht en zocht, maar ik kon niets vinden waar ik blij mee was. De matten waren allemaal oud en ze waren niet geweldig, maar ik was echt wanhopig om iets te vinden dat ik leuk vond. Na wat onderzoek besloot ik naar de beste online leverancier van gymnastiekmatten te gaan die ik kon vinden. Ik had een beetje meer onderzoek te doen, en ik wilde een grote leverancier in Australië te vinden. Na een paar bezoeken aan verschillende online leveranciers en praten met een paar mensen heb ik uiteindelijk afgerekend op de leverancier. Toen ik aankwam in de winkel keek ik rond en zag er was een klein meisje aan de muur met een baby op haar schouders, en haar vriend had hun baby in een kinderwagen.

Je zult ons altijd moeten vertrouwen! We hebben een sterke en open relatie met al onze bloggers en we waarderen de steun van elke lezer. Dank u!

Het merk reageerde op de aantijgingen door deze verklaring uit te vaardigen:

"Dit is een ernstige beschuldiging. We onderzoeken het. Het spijt ons zeer van dit misverstand. We willen benadrukken dat we niet geïnteresseerd zijn in het kopen van sportproducten voor onze sites. We verkopen alleen matten. Wij verkopen de producten of de namen van onze leveranciers niet. Dit heeft geen invloed op onze relaties met hen of hun producten en we geven ook niet om wat mensen zeggen over onze sites of de producten die ze aanbevelen." We hopen dat jullie allemaal vinden deze uitleg van hoe dit gebeurde nuttig. Als je vragen hebt of een video of foto's wilt delen over je gymnastiekmatten, kun je contact met ons opnemen. In de tussentijd hebben we een andere foto toegevoegd van enkele van de matten die op de site werden verkocht.

Dankzij ons testlaboratorium zijn we in staat om verschillende soorten matten te vergelijken en ook onze eigen productlijnen te ontwikkelen. We werken er hard aan om ervoor te zorgen dat onze producten van de hoogste kwaliteit zijn en dat onze klanten de beste resultaten behalen. Als u geïnteresseerd bent in het testproces, of meer wilt weten over de producten die wij aanbieden, bent u altijd welkom om contact met ons op te nemen via e-mail of telefoon. Heeft u een suggestie of heeft u een vraag, laat het ons dan weten! Bedankt voor uw interesse, De Gymnastiek Matvergelijk.

Gymnastiek Matvergelijk is gevestigd in de stad Amsterdam. We hebben meer dan 20 jaar ervaring in het ontwerpen en produceren van gymnastiekmatten. Onze matten zijn ontworpen in kleine batches met nauwgezette aandacht voor details. Onze matten zijn zeer zacht en soepel. Ze zijn geweldig voor yoga of sportschool opleiding. Gymnastiek Matvergelijk is er altijd in geslaagd om onze matten binnen een redelijke termijn af te leveren. Wij bieden een hoog serviceniveau. Onze producten zijn zorgvuldig met zorg opgebouwd en onze matten hebben een levenslange garantie.

Daarom bieden wij u een breed scala aan gymnastiekmatten uit ons laboratorium: gymnastiekmatten die geschikt zijn voor elke grootte van gymnastiekgymnastiek. Zodat u niet hoeft na te denken over het kiezen van de juiste mat voor uw sportschool of voor de sportschool die u gaat.

We hebben meer dan 80 jaar ervaring in het produceren van gymnastiekmatten en onze matexperts weten precies waar we op moeten letten en wat we moeten vermijden. Je krijgt waar je voor betaalt. De prijs van de matten die u ontvangt is ook gebaseerd op de productkwaliteit en hoeveel we erin hebben geïnvesteerd. We zijn niet alleen een actieve leverancier van gymnastiekmatten, maar ook een zeer actieve winkel waar we onze producten verkopen aan onze eigen klanten en aan al onze vrienden. En we zijn bekend om een aantal mooie aanbiedingen op onze producten aan te bieden.